GYIK

Mekkora egy Metal Poster?

A Metal Posterek hossza 45 cm, magasságuk 32 cm, vastagságuk nem több, mint 3 milliméter. Segítünk, hogy könnyebb legyen elképzelni: az A3-as méretű rajzlap 42 cm x 29,7 cm, szóval egy Metal Poster nagyobb.

Hogyan kerül fel a falra?

Egészen egyszerű posztereink falra helyezése. Először is tudnod kell, hogy minden egyes Metal Poster minőségi, rozsdaálló bevonattal ellátott acéllemezből készül, így a csomagban található mágnes segítségével egy szemvillanás alatt felrakhatod a falra.

Hogyan marad a falon a mágnes?

A mágnes egyik oldalán lehúzható fólia van, amely alatt egy öntapadós felületet találsz, ezzel ragaszthatod a falra a mágnest (miután felragasztottad a falra a mágnest, nyomd még 10 másodpercig, mielőtt felrakod rá a Metal Postert), aztán már csak fel kell helyezni rá a poszter. Az megvan ugye, hogy így egy pillanat alatt lecserélheted a posztert a faladon, ha meguntad a régit, vagy épp más hangulatot szeretnél varázsolni a helyiségbe? Légy kreatív, engedd el a fantáziád.

Mikor kapom meg?

A rendelés leadása után egy héten belül megérkezik hozzád Metal Postered, hogy menőbbé varázsolhasd otthonod (irodád, műhelyed…stb.)

Mi van a csomagban?

  • Az általad rendelt Metal Poster
  • A falra helyezéshez szüksége mágnes

Küldhetek saját képet?

Természetesen. Erre a címre írj nekünk e-mailt: info(kukac)metalposter(pont)hu, a tárgy legyen: “Egyedi Metal Poster”. Ezek után felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket, hogy egy általad készített – vagy a kollekciónkban nem szereplő – kép kerüljön Metal Posteredre. Naná, hogy fotó is lehet!

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

Magyarország területén minden Metal Poster kiszállítása ingyenes. Szívesen! 😉

Fizethetek bankkártyával?

Amennyiben a PayPal fizetést választod, nem feltétlenül kell, hogy PayPal fiókkal rendelkezz. A PayPal rendszerén keresztül bankkártyával is kifizetheted Matal Postered.